Personal Training

Personal training wil zeggen dat u persoonlijk wordt begeleid in het halen van doelstellingen. Belangrijk is te weten wat doelstelling is en op welke manier u dit wil en wenst te halen. Doelen stellen betekent voor u motivatie en visualisatie!

Dit is de ideale start om te beginnen met uw target!

HOE ONDERSCHEIDT RUN4EVER ZICH?

De grootste fout die gemaakt wordt, Is dat veel personal trainers resultaatgericht werken in plaats van procesgericht. Op het proces heb je namelijk invloed en het resultaat niet! Bijvoorbeeld bij gewichtsverlies als doel meten en wegen om 10 kilogram lichter te worden. Wat veel belangrijker is, inzicht krijgen en bewustwording van jouw eigen proces. Als je niet bewust wordt gemaakt, zul je bijna altijd terugvallen! Dit is een belangrijke reden waarom mensen hun doel niet halen of afhaken!

Hoe en langs welke manier ga ik mijn doel halen? Wat heb ik daarvoor nodig en wat werkt voor mij het beste? Dus niet volgens een aangeleerd protocol werken maar wat werkt nu bij jou?

Bij Run4ever krijg je inzicht in diverse trainingsprincipes en welke processen invloed hebben op jouw doel. Inzicht krijgen in voeding, beweging, stress, ontspanning en de relatie met elkaar, zal een bijdrage leveren om jouw doel te halen!

Actie-reflectiemodel, energiemanagement, cirkel van aandacht, visualisatie, doelen stellen en het geven en krijgen van feedback zijn onderdelen die deel uitmaken of kunnen uitmaken van uw proces.

Bij Run4ever kun je de volgende doelen stellen en trainen:
Trainen voor een marathon
Trainen voor een triatlon, inclusief zwem, fiets en looptraining
Trainen survivalrun
Revalidatie na Burn-out
Stressregulering
Gewichtsverlies

Bent u geïnteresseerd en wilt u samen met mij als coach uw doel halen:

Neem contact op via info@run4ever.nl of telefoon: 0620560781

Personen die onder andere zijn begeleid door mij, Michel Rietheide:
Lars - piloot KLM- marathon Berlijn
Kathelijn- Manager Tommy Hillfiger- Omgaan met stress en actiereflectie 

Lees hun verhaal!