Onze organisatie

Run4ever is opgericht in 2007. Ik, Michel Rietheide was en nog steeds een duursporter in hart en nieren. Ik ben gestart met een loopgroep genaamd: “loopgroep Michel Rietheide”
De loopgroep in het Amsterdamse bos op zondag begon steeds groter te worden. Vanuit de loopgroep kreeg ik tips om juist werknemers van bedrijven te stimuleren om iets aan hun gezondheid te doen. Mijn enthousiasme, kennis, ervaring en supermotivatie moest ik gaan gebruiken om werknemers aan het bewegen te krijgen. Uiteraard de tip opgepakt en honderden bedrijven heb ik al getraind met als doel de Dam tot damloop. Ook de Zevenheuvelenloop, ½ marathon van Amsterdam en marathons heb ik vele werknemers en mensen privé begeleid.

Na mijn commandotijd, kreeg ik steeds meer interesse in survivalrun en bootcamp. Dit was er natuurlijk met de paplepel ingegoten. Na honderden deelnamen aan wedstrijden zoals: hele triatlon, marathon, survivalrun en mudmasters, heb ik diverse cursussen gevolgd op gebied van bootcamps. Door mijn didactische opleiding en studie over voeding, ben ik mijn ervaring en opleidingen gaan mixen en deze gaan aanbieden aan bedrijven en particulieren.

Wij, mijn trainers en ik onderscheiden ons van andere bedrijven omdat wij op iedere gewenste locatie trainen, 7 dagen in de week. Ons pakket is zeer uitgebreid. Het bevat onder andere looptrainingen, loopschema’s, looptechniek advies over juiste voeding, mentale kracht , en bootcamp gegeven door zeer goed opgeleide trainers.

De trainers:

Herman Akkerman

Jeremy Visser

Michel Rietheide