Referenties

 
 

Coach "Michel" is een bijzondere, zo krijg je er maar weinig. Zijn kennis over lichaam en geest en total dedication hebben mij geholpen om binnen een jaar
te transformeren van couch potato tot het lopen van de NY Marathon. Een life changing experience!

David J. Bijker 
producent

Michel is een integere energizer met tomeloze energie en hij weet zijn doorzettingsvermogen en kennis op geweldige wijze door te geven.
Ik train nu drie jaar bij Michel zowel voor marathon van New York als deelnemer aan de bootcamplessen.
Ondertussen heeft hij mijn werknemers enthousiast gemaakt en traint hij hen voor de Dam tot damloop 2014.
Wat heel prettig is dat hij naar onze locatie toekomt. Ik heb als Ceo direct zicht op mijn werknemers, wat zij presteren en welke invloed dit heeft op hun prestaties.

Martijn Bos Ceo-Cheese Executive Officer van Boska Holland Cheesewares.

OHV vermogensbeheer

Richard Abma

Vitaltowork ( onderdeel run4ever) heeft onze organisatie o.h.v. vermogensbeheer een intensieve en leerzame teambuildingsdag bezorgd. Hierin zagen we de dagelijkse rollen van medewerkers terugkomen samen met de karaktereigenschappen die daarbij komen kijken. Door samen te werken als teams op diverse onderdelen in het sportieve programma hebben we van elkaar kunnen leren op een manier die in ons dagelijks werk niet mogelijk is. 

Richard Abma

Run4ever heeft mij begeleid met training en voeding naar de marathon toe. De begeleidingsstructuur is op diverse vlakken optimaal te noemen. Het hardloop trainingsschema is slechts 1 onderdeel van alle facetten die komen kijken bij het trainen voor een marathon. Run4ever gaf me ook begeleiding met voeding in de periode voor de marathon samen met sportmassages en een stuk mentale begeleiding voor een optimaal resultaat. 

Ons advocatenkantoor heeft enorm genoten van de motiverende trainingen van Michel Rietheide. Collega’s die “al moe werden van de wandeling naar de tram” ontpopten zich als kilometervreters door Michel’s motiverende aanpak. We hebben met een enthousiast team medewerkers de Dam tot Damloop voltooid. Ik kan elke ondernemer de trainingen aanraden. Behalve goed voor je conditie zijn ze ook ontzettend goed voor de teamspirit.

Els Doornhein, De Vos & Partners Advocaten

Vanaf november 2013 train ik met Michel Rietheide ter voorbereiding op de marathon. Nu ben ik in voorbereiding op de Amsterdam marathon in oktober 2014. Michel is een professionele hardlooptrainer met verstand van looptechniek, van passende trainingsschema’s ter voorbereiding voor een loop, van het mentale aspect van lange duurlopen (zoals marathon) en van voeding. Zijn professionaliteit combineert hij met een stijl van coaching en kennisoverdracht die erg plezierig is. Michel weet altijd op positieve wijze te coachen en voelt goed aan welke training en aanpak het beste past bij een loper. Train je in een groep met hem, dan zorgt hij voor de juiste sfeer en groepsdynamiek.

Het committent dat Michel heeft om een loper beter te maken en deze naar realistische doelen te laten werken, maakt het werken met hem inspirerend. Ook zijn persoonlijke drive en ambities als loper en wielrenner.  Als je als loper serieus bent en doelen wilt bereiken, dan is Michel dat ook voor jou en kan je jezelf geen betere loopcoach indenken.

Robert jan van Vliet